Άφιξη-Μετακινήσεις

Η Κρήτη διαθέτει 2 διεθνή αεροδρόμια (Ηρακλείου και Χανίων). Επίσης έχει καθημερινή διασύνδεση με πλοίο, από το λιμάνι του Πειραιά προς τα λιμάνια Ηρακλείου και Χανίων.

Ταξιδέψετε οικονομικά:

  1. Αεροπορικώς με την Aegean από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και άφιξη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή Χανίων. Υπάρχουν επιπλέον επιλογές όπως, η Astra Airlines και η SkyExperess. Το κόστος, αν κάνετε κράτηση εγκαίρως, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τον εξοπλισμό σας ο οποίος πλέον χρεώνεται από όλες τις αεροπορικές εταιρίες. Η διοργάνωση προσπαθεί να εξασφαλίσει μια διαφορετική μεταχείριση και θα ενημερώσουμε.
  2. Ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά και άφιξη στα λιμάνια Ηρακλείου ή Χανίων. Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια και τα πλοία αναχωρούν γύρω στις 21:00 και φθάνουν ξημερώματα γύρω στις 06:30. Η διοργάνωση προσπαθεί να εξασφαλίσει έκπτωση για τους συμμετέχοντες και θα ενημερώσουμε.

Μετακινήσεις:

Για τις μετακινήσεις σας συστήνουμε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, αφού την περίοδο του αγώνα το κόστος για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο  4ήμερο κυμαίνεται στα 50€. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε επιλογές εδώ

Μπορείτε επίσης να κινηθείτε με ΚΤΕΛ από Ηράκλειο ή Ρέθυμνο

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΩΓΕΙΑ 14:30
ΑΝΩΓΕΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7:30

Για περισσοτερες πληροφορίες και επικαιροποίηση των δρομολογίων πατηστε εδώ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΕΡΑΜΑ-ΧΟΥΜΕΡΙ-ΖΩΝΙΑΝΑ-ΑΞΟ-ΑΝΩΓΕΙΑ 14:00
ΑΝΩΓΕΙΑ-ΑΞΟ-ΖΩΝΙΑΝΑ-ΧΟΥΜΕΡΙ-ΠΕΡΑΜΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ 06:30

Για περισσοτερες πληροφορίες και επικαιροποίηση των δρομολογίων πατηστε εδώ

 

Προσοχή επικοινωνήστε με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου και Ρεθυμνου για τυχόν αλλαγές του προγράμματος. Η διαδρομή διαρκεί 50-60 λεπτά.

Αν για κάποιο ιδιαίτερο λόγο δεν σας βολεύει κάτι από τα παραπάνω ή προβληματίζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε.