Εγγραφή

 

Στη διοργάνωση του Pierra Creta 2022 οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα γίνουν ως εξής:

Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να κάνει εγκαίρως ατομική εγγραφή, ανεξαρτήτου ομάδας. Ολοκληρωμένη θεωρείται μια εγγραφή όταν έχει γίνει και η πληρωμή του κόστους συμμετοχής. Σε μετέπειτα ημ/νία (η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα) ο αρχηγός κάθε ομάδας θα μπορεί να δηλώσει σε συγκεκριμένη φόρμα τα μέλη ολόκληρης της ομάδας, τα οποία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την ατομική τους εγγραφή.

Η συμμετοχή στον αγώνα ως ομάδα εκτός από θέμα φιλοσοφίας, είναι και θέμα ασφάλειας. Για όσους δεν έχουν καταφέρει να βρουν ομάδα, την Παρασκευή το πρωί θα κανονιστεί συνάντηση στη γραμματεία του αγώνα για να γνωριστούν και να σχηματίσουν ομάδες μεταξύ τους.

Θα υπάρξει μονάχα ένα πακέτο συμμετοχής και το κόστος του αγώνα ανά συμμετέχοντα είναι 90€. Με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής θα οδηγηθείτε αυτόματα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής.

Επίσης σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης λόγω απρόσμενων εξελίξεων σχετικά με την πανδημία του Covid-19, οι αθλητές θα αποζημιωθούν ομοίως με το 75% του ποσού που κατέβαλαν για τη συμμετοχή τους, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας επιδείξουν σε διάστημα 30 ημερών από την επίσημη ανακοίνωση ματαίωσης από την οργανωτική επιτροπή.

Για να ενημερωθείτε για το κόστος εγγραφής, την πολιτική ακύρωσης, αλλά και τους υπόλοιπους κανονισμούς πατήστε εδώ.

Προχωρήσετε στην εγγραφή σας!